• Restaurant Samouraï Brussel_2
  • Restaurant Samouraï Brussel
  • Restaurant Samouraï Brussel
"Beste klanten, Samouraï is heel de zomer open, wij kijken er naar uit jullie terug te mogen verwelkomen in ons restaurant. Tot binnenkort! Het Samouraï team"

Restaurant Samouraï, gelegen aan de Wolvengracht, is sinds 1974 een authentieke tempel van Japans eten en één van de weinige plaatsen in Brussel die de traditie van deze verfijnde keuken voortzet. De chef-kok, Saito Harumi, neemt je mee op reis met zijn sushi en sashimi, perfect bereide ‘dashi’-soep en teppanyaki vis- of vleesgerechten.

Reserveer een tafel en ervaar het beste van de Japanse keuken. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in ons nieuwe restaurant.

Reservatie

Japanse gastronomie in het hart van Brussel
Hugues Polart and Chef Saito Harumi

De zeer bekwame chef-kok Saito Harumi brengt authentieke en hoogwaardige Japanse gerechten. De gerechten worden altijd mooi gepresenteerd met een sterke nadruk op versheid en presentatie. Als u werkelijk wilt genieten van de topkeuken, dan geven we u een goede raad, gebruik gewoon de geijkte formule ‘O-Makase shimazu’, dit wil zeggen: ‘Kunt u kiezen voor mij?’. Een formule die heel vaak wordt gebruikt in Japan, waar het niet zeldzaam is (en zelfs aanbevolen is) om de chef de vrije hand te geven.

Blijf op de hoogte van onze newsfeed en volg ons op Instagram.